Mobileri Hendi

Adresa: Autostrada Tirane - Durres Km 7, prane hotel Real Park, Tel: +355 68 20 36 459
Email: hendi.mobili@yahoo.com
Email: info@mobilerihendi.com

Mobileri Hendi

Mobileri HENDI eshte themeluar ne vitin 1995. Jemi nje kompani qe merret me prodhimin dhe eksportin e te gjitha llojeve te mobiljeve. Gama e gjere e produkteve tona karakterizohet nga cilesia e cila eshte pika jone e forte dhe nga design i vecante i cili shtrihet nga rryma klasike deri tek rryma postmoderne. Keto dy karakteristika kane bere te mundur qe kompania jone te jete sinonim i fineses dhe cilesise jo vetem ne tregun Shqiptar por edhe ate Grek e Maqedonas. Nga nje firme e vogel ne vitin 1995 sot ne jemi zhvilluar duke krijuar ekspoziten tone te re me nje sip prej 5000m2 dhe duke shtuar e kualifikuar me tej stafin tone, firma jone sot ofron projektimin e ambjenteve te brendshme me arkitekt si dhe zbatimin e projektit ne cdo fushe te tij. Kompania jone bashkpunon me fabrikat me prestigjoze ne Itali duke garantuar nje produkt cilesor.