Mobileri HENDI eshte themeluar ne vitin 1995. Jemi nje kompani qe merret me prodhimin dhe eksportin e te gjitha llojeve te mobiljeve. Gama e gjere e produkteve tona karakterizohet nga cilesia e cila eshte pika jone e forte dhe nga design i vecante i cili shtrihet nga rryma klasike deri tek rryma postmoderne. Keto dy karakteristika kane bere te mundur qe kompania jone te jete sinonim i fineses dhe cilesise jo vetem ne tregun Shqiptar.
Read more